Paris Jackson, mutată într-o clinică specializată în tratarea depresiei

paris jackson
paris jackson

Paris Jackson, fiica lui Michael Jackson, a părăsit spitalul unde a fost internată în urmă cu o lună după tentativa de sinucidere și a fost mutată la o clinică unde va urma un tratament contra depresiei, conform Contactmusic.

Autor: Diana Mandache

Paris, în vârstă de 15 ani a încercat să se sinucidă pe 5 iunie. Aceasta și-a tăiat venele și a înghițit mai multe pastile.

Paris a fost internată în această clinică pentru că bunica ei, Katherine Jackson, care este tutorele său legal, și mama biologică a tinerei, Debbie Rowe, cu care fiica regretatului star a reluat legătura recent, au decis că ea nu este pregătită să se întoarcă acasă.

După moartea lui Michael Jackson, în 2009, mama acestuia, Katherine, în vârstă de 83 de ani, a fost numită tutorele celor trei copii ai starului, Paris, Prince Michael și Prince Michael II, cunoscut ca „Blanket”, conform dorințelor starului, exprimată în testamentul său. Bunica celor trei împarte custodia copiilor cu vărul acestora, TJ, care a devenit tutore temporar, după ce Katherine Jackson a fost dată disparută în luna iulie a anului trecut. Rudele lui Katherine Jackson au raportat absența acesteia după ce femeia nu -a mai văzut pe nepoții săi timp de 10 zile. Ulterior, mama lui Michael Jackson a spus că, în această perioadă, s-a relaxat într-o stațiune.

Principalii beneficiari ai averii lui Michael Jackson sunt copiii acestuia, mama cântărețului și câteva organizații de caritate. Avocatul John Branca și producătorul muzical John McClain au fost numiți administratori ai fondului, într-un testament pe care Michael Jackson l-a semnat cu mult timp înainte de a muri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel