Parcarea Hotel Intercontinental – Teatrul Național a fost inaugurată

Grupul Interparking, unul dintre cei mai importanți operatori de parcări din Europa, a început activitatea în anul 1958, la Bruxelles (Belgia).

Acest proiect a fost conceput, realizat și finanțat de către Grupul Interparking, care este operatorul acestei parcări pe perioada concesiunii de 39 de ani. În luna noiembrie 2012, parcarea a fost inaugurată în prezența lui Dr. Sorin Oprescu și a lui Roland Cracco, CEO al Grupului Interparking.

În 2013, Grupul a preluat parcarea subterană din complexul Intercontinental – Teatrul National, iar în anul următor au început lucrările de renovare a acesteia. Această parcare veche, edificată la începutul anilor ’70, nu fusese niciodată reabilitată de atunci.

Parcarea subterană are o capacitate de peste 960 de locuri, iar lucrările de renovare au inclus, printre altele, schimbarea totală a instalațiilor de ventilație, sanitare și electrice. Prin refacerea completă a suprafețelor – pardoseli, plafoane, stâlpi, pereți – s-a imprimat stilul "in house" al Grupului Interparking.

Parcarea a fost de asemenea echipată cu: un sistem de management performant, dispozitive de citire a plăcuțelor de inmatriculare, sisteme de plată automate localizate la principalele accese, un sistem de detectare și semnalizare a locurilor libere, sisteme data-voice și CCTV, precum și un sistem eficient de management centralizat.

Parcarea este prevazută cu o legatură directă cu hotelul Intercontinental. Ea dispune și de locuri rezervate pentru persoanele cu dizabilități, iar în viitorul apropiat vor exista locuri special amenajate pentru autoturismele cu alimentare electrică. Unele servicii suplimentare sunt de asemenea disponibile : o spălătorie auto și un service-vulcanizare. 

Exista 3 legaturi directe între parcare și Teatrul Național, ceea ce permite accesul facil spre toate sălile de spectacol. În final parcarea va dispune și de un ascensor, utilizabil și de către persoanele cu dizabilități.

Lucrările de reabilitare a parcării subterane au costat peste 3.000.000 EUR, și au fost efectuate utilizindu-se cele mai noi materiale și tehnologii.

Tariful pentru o oră de parcare este de 3 lei. Clienții permanenți pot opta pentru un abonament integral ("full-time" = 24 de ore), respectiv pentru un abonament valabil pe timp de zi /de noapte.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel