Papahagi atac la Alina Mungiu Pippidi: Komisariii sovietici, mici copii față de acest monstru de aroganță

Adrian Papahagi, membru în Comitetul de Inițiativă al Partidului M 10,  a lansat un atac  dur la adresa Alinei Mungiu-Pippidi, președintele Societăţii Academice din România. Alina Mungiu este acuzată că organizațiile conduse de ea primesc fonduri norvegiene, asta după ce aceasta a afirmat că  în spatele protestelor în favoarea familiei Bodnariu din Norvegia s-ar afla Rusia.

"Nu aș vrea să trăiesc într-o țară în care Alina Mungiu și gașca ei unită, salvatoare și curată să fie la putere. Komisarii sovietici ar fi mici copii față de acest monstru de aroganță, intoleranță și ideologie tâmpă.

După ce ne-ar dărâma bisericile, ne-ar confisca pruncii, ne-ar vârî lesa securistă direct în creier, nu doar în mailuri și în telefoane, ne-ar da afară de la catedre și ne-ar băga la pușcărie, la reeducare, s-ar găsi vreun bou cu bască, promovat ideolog oficial, care să ne explice că nu e mare lucru.

Prefer ca România să fie condusă de pișicheri corupți. Vanghelie e de o mie de ori preferabil lui Mungiu: incultura lor esențială este aceeași, doar gradul de alfabetizare diferă. Vanghelie măcar e mai tolerant și mai simpatico", a scris Adrian Papahagi pe  Facebook.

Citește și: Legătura dintre Mungiu Pippidi și banii norvegieni! Dezvăluiri șoc după editorialul care înfuriat o țară întreagă 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel