Palada tună și fulgeră: Mă, voi sunteți întregi la cap?

Sociologul Mirel Palada este revoltat după controversa din jurul președintelui Klaus Iohannis, după ce s-a asezat la ”Masa Tăcerii”. 

”Ipocrizia conduce România. Deontologii disperați să lingă la icoana lui Iohannis își depășesc de la o zi la alta propriile recorduri mondiale la pupincurism. Iohannis s-a așezat cu curul pe o chestie de-aia, cum îi zice, patrimoniu artistic național și mondial, de-ăla, cum îi zice, UNESCO. Nu contează. A făcut ce trebuia. Doar toată lumea se așează cu curul pe ea, e un proces istoric inevitabil, așa trebuie să tratezi operele de artă: cu curu'.
(...)

Știe toată lumea că nu te așezi cu curul pe Brîncuși? Ei aș! Imediat deontologii au scurmat în arhivele de cenușă și scuipat să descopere adevărul adevărat, cum că Brîncuși de fapt a lăsat cu limbă de moarte că el de fapt vrea ca lumea să se așeze cu curul pe operele sale. Că doar așa se odihnește cu adevărat în mormînt distinsul artist de renume internațional, doar cînd lumea interacționează cu operele sale, cînd prostimea, președinții și alte tipuri de nesimțiți se așează cu curul pe geniul său de stîncă și de piatră și înfăptuiesc plenar și interactiv actul artistic de tip happening cu curu'.

Mă, voi sînteți întregi la cap? Mă deontologilor mă, voi aveți vreun pic de jenă în curul ăla al vostru care vă ține loc de cap și de creier? Mă, nu vă e nici un pic de rușine, mă lingăilor și nemernicilor mă?”, a scris sociologul Mirel Palada pe Facebook. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel