PALADA - GOȚIU, filmul complet al bătăii. Video PUBLICAT de B1 TV

PALADA - GOȚIU. Scandalul dintre Mirel Palada și Mihai Goțiu a stârnit interesul tuturor, doar că nimeni, în afară de Vlad Nistor, prezent în platou ca invitat, și Nadia Ciurlin, moderatoarea emisiunii, nu au văzut exact ce s-a întâmplat. Vineri, 15 septembrie, B1 TV difuzează exact filmul evenimentelor.

PALADA - GOȚIU. Așadar, B1 TV dă publicității vineri seara, de la ora 21:00, clipul complet al incidentului în care Mirel Palada l-a lovit pe Mihai Goțiu. Până la acest moment, postul de televiziune a difuzat o fotografie în care se vede cum sociologul îl trage de păr pe senatorul USR. 

PALADA - GOȚIU. Mihai Goțiu a depus joi la Secția 1 de Poliție plângerea penală împotriva lui Mirel Palada.

PALADA - GOȚIU. "Am depus plângerea penală. Fiind vorba despre ultraj, au informat Parchetul, iar Parchetul va prelua dosarul și va decide dacă va da curs acestei plângeri și va începe cercetările pe ultraj. Probabil voi fi contactat în funcție de decizia Parchetului sau de cei de la Procuratură sau cei de la Poliție. Deocamdată eu am depus doar plângerea și dovezile de la IML și cele de la Spitalul de Urgență. Mai departe, cercetările le vor face cei de la Poliție sau Parchet în funcție de decizia pe care o vor lua", a spus Goțiu.

[citeste si]

PALADA - GOȚIU. Întrebat dacă apare pe vreo filmare momentul în care a fost lovit, Goțiu a răspuns: "Din ce mi-au spus cei de la B1 TV ar trebui să fie filmările făcute cu camerele de supraveghere".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel