Pacientă arsă la spitalul Floreasca. Familia femeii acuză: Nu am fost informaţi despre starea ei

Familia femeii care a murit după ce a fost arsă pe masa de operaţie de la spitalul Floreasca îi acuză pe medicii de la spital că nu i-au informat despre ce s-a întâmplat în sala de operaţii şi despre cât de gravă este situaţia. Aceştia spun că au aflat toate detaliile din presă. 

„În data de 10.12.2019, mama a fost internată la Spitalul de Urgență Floreasca, cu diagnostic de cancer pancreatic, în vederea intervenției chirurgicale ce a avut loc în dată 13.12.2019, operație ce a fost condusă de prof. dr. Mircea Beuran. După această intervenție chirurgicală, evoluția mamei a fost una favorabilă, comunicând în permanentă cu familia. Mama se simțea norocoasă pentru șansă care i se oferise și bucuroasă că se simțea mai bine. Recuperarea post operatorie a fost monitorizată în continuare în cadrul spitalului Floreasca, timp de o săptămână", se arată într-un comunicat transmis de familia pacientei care a ars la Floreasca, citat de Mediafax. 

Familia, sunată de o colegă de salon a femeii

„Din discuțiile purtate cu reprezentanții spitalului, a reieșit faptul că intervenția chirurgicală de pe 22.12.2019 a fost necesară de urgență, datorită unei hemoragii interne. În plus, ne-a fost menționat faptul că, în timpul operației, a avut loc un accident în urma căruia mama a suferit arsuri de gradul 2. Atunci când am solicitat mai multe detalii, ni s-a spus că nu se știe decât că a fost un accident. Din blocul operator, pacienta a fost transferată la ATI (Terapie Intensivă) și ulterior, în data de 23.12.2019, în jurul orei 13, transferată la secția ATI Marii Arși", mai spune familia.

Informaţiile date de medici, neclare

„Incidentul survenit în timpul celei de-a două operații nu ne-a fost explicat clar, nu ni s-a prezentat gravitatea situației și modul în care s-a petrecut acest accident. Am aflat anumite detalii din presă, în momentul transmiterii acestora pe posturile de televiziune. Nu facem acuzații, ne dorim doar să înțelegem ce s-a întâmplat", mai spune familia.

Serviciul Omoruri al Poliției Capitalei a deschis un dosar penal de ucidere din culpă după ce femeia care a ars pe masa de operații de la Spitalul Floreasca a murit duminică seară. Deputatul Emanuel Ungureanu, cel care a prezentat cazul pe Facebook, a depus, luni, o plângere la Parchetul General.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel