EXCLUSIV  Oracolul Vedetelor. Prestige Orchestra, secretele pentru o nuntă de vis / VIDEO

Iuliana și Costin Ghinea la Oracolul Vedetelor
Iuliana și Costin Ghinea la Oracolul Vedetelor

Vineri, de la ora 19:00, avem o nouă ediție a emisiunii „Oracolul Vedetelor”, la DC News și Spectacola. Iuliana și Costin Ghinea, fondatorii trupei Prestige Orchestra, sunt invitații săptămânii.

 

Iuliana și Costin Ghinea, fondatorii și soliștii trupei Prestige Orchestra, vin în platoul Spectacola și DC News, vineri, de la ora 19:00, unde oferă toate informațiile pe care trebuie să le știi, dacă visezi la un eveniment perfect. Fie că este vorba de nuntă, botez sau chiar de o zi de naștere, cei doi artiști dețin, fără îndoială, „rețeta” succesului unui eveniment de vis, astfel încât ne vor oferi sfaturi și trucuri utile de luat în calcul.

„Importante sunt amintirile cu care rămâi după eveniment. Noi le spunem tuturor celor care ne privesc și nu numai, pentru că sunt și perechi cărora le oferim doar consiliere, chiar dacă nu suntem acolo, să-și aleagă furnizorii pe care-i consideră cei mai importanți, să-și aleagă oameni care le pot oferi momente pe parcursul serii, momente care să rămână. Sunt perechi cu care ne întâlnim după foarte, foarte mulți ani, la care am cântat, și ne spun că nunta lor a fost una dintre cele mai frumoase petreceri la care au participa.”, ne spune Iuliana Ghinea, în cadrul emisiunii Oracolul Vedetelor.

Iuliana și Costin Ghinea nu formează un cuplu perfect doar pe scenă, ci și în viața reală, având una dintre cele mai longevive relații din lumea mondenă. Împreună, au reușit să pună bazele conceptului „One Band Show”, astfel încât pe scenă dau viață unui moment artistic extrem de complex, care s-a dezvoltat foarte mult de-a lungul anilor, după cum povestesc chiar ei. Interpretează genuri muzicale extrem de diverse, pe placul tuturor oamenilor, iar la fiecare nou eveniment încearcă să aducă ceva nou. Au pornit la drum în formula de trei oameni, iar acum echipa numără până la 30 de membri. 

Extrem de energici, talentați și foarte versatili, din punct de vedere muzical, Prestige Orchestra reprezintă una dintre alegerile principale și în rândul vedetelor de la noi din țară, trupa urmând să cânte și la botezul fetiței Andreei Antonescu, dar și la nunta Mălinei Avasiloaie.

Nu ratați „Oracolul Vedetelor” de vineri, 9 iunie, de la ora 19:00. Emisiunea va fi transmisă simultan pe canalele de Youtube și paginile de Facebook DC News, Spectacola dar și pe DC News TV.

YouTube: https://www.youtube.com/@dcnewsromania

YouTube: https://www.youtube.com/@spectacola7201

Ne găsiți și pe rețelele de socializare:

Facebook: https://www.facebook.com/dcnews.ro/     

Facebook: https://www.facebook.com/spectacola     

Instagram: https://www.instagram.com/spectacola/?hl=en      

Site: https://www.spectacola.ro/     

TikTok: https://www.tiktok.com/@spectacola  

      

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel