Oprea: Președinția își cere scuze. A fost șocată de postarea lui Lăzăroiu

Traian Băsescu 2
Traian Băsescu 2

Purtătorul de cuvânt al Administrației Prezidențiale, Bogdan Oprea, a intervenit telefonic la emisiunea ”La Ordinea Zilei”, pentru a cere public scuze pentru postarea pe Facebook a consilierului prezidențial Sebastian Lăzăroiu, care a desenat gratii pe fotografia unui jurnalist al Antenei 3, surprins cu un screenshot în timp ce prezenta știrile.

În numele Președinției ”vreau să cer public scuze pentru această postare a d-lui consilier Sebastian Lăzăroiu. Este absolut regretabilă și nu reprezintă opinia Administrației Prezidențiale. Este regretabil și îmi cer scuze”, a declarat, joi seară, purtătorul de cuvânt al lui Traian Băsescu, Bogdan Oprea.

Întrebat dacă Băsescu intenționează să-l demită pe Sebastian Lăzăroiu din cauza acestei postări, Oprea a spus că nu are cunoștință de o asemenea decizie.

Președintele a rămas uimit când a aflat de acțiunile angajatului său de la Cotroceni, a precizat Oprea. ”A fost șocat (Traian Băsescu - n.r) și în mod sincer regretă această întâmplare. Nu i-a venit să creadă că s-a întâmplat acest lucru”, a subliniat oficialul Administrației Prezidențiale, răspunzând unei întrebări.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel