EXCLUSIV  Operații cu robotul: avantaje și dezavantaje. Teodor Buliga (SANADOR), la DC News și DC Medical

Medicul Teodor Buliga, de la Spitalul Clinic SANADOR, este invitatul zilei la interviurile DC News și DC Medical.

Dr. Teodor Buliga este medic primar Chirurgie generală cu competențe în chirurgia laparoscopică, chirurgia robotică și chirurgia oncologică la Spitalul Clinic SANADOR.

Teodor Buliga a trecut prin experiența unor stagii de pregătire efectuate în clinici din Germania, dar și într-unul dintre cele mai mari spitale de urgență din România, s-a supraspecializat în chirurgia minim invazivă (laparoscopică și robotică).

Printre punctele sale de interes se află chirurgia oncologică a intestinului gros (cancere de colon, de rect) și chirurgia oncologică a sânului. 

Sanador

Prin abord minim invaziv (laparoscopic și robotic), medicul Teodor Buliga efectuează atât intervenții chirurgicale obișnuite (apendicectomii, colecistectomii, cure herniare), cât și intervenții chirurgicale complexe, adresate defectelor parietale (eventrații) și polului superior gastric (acalazie, fundoplicaturi), diverselor afecțiuni ale intestinului gros (colectomii, rezecții de rect) sau hepatice (chisturi hidatice).

Invitat la interviurile DC Medical și DC News, alături de jurnalistul Val Vâlcu, realizatorul emisiunii, medicul Teodor Buliga ne-a vorbit despre robotul în medicină, despre operațiile cu ajutorul roboților, despre chirurgia robotică și avantajele pe care le aduce această tehnologie atât în viața pacienților, dar și în sistemul medical românesc.

Mai mult, medicul Teodor Buliga ne-a vorbit despre diferențele dintre chirurgia clasică și chirurgia robotică și care sunt efectele resimțite de pacient. În plus, medicul ne-a spus și care sunt bolile și afecțiunile pentru care se intervine prin chirurgie robotică.

Emisiunea va fi difuzată miercuri 31 mai, ora 15:00, pe Youtube DC News și DC Medical, dar și pe paginile de Facebook DC News și DC Medical.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel