ONG. Mircea Badea: Mi-a căzut capul când am văzut ce a arătat Ana Maria Roman

Mircea Badea a spus că a fost total surprins când a văzut ce a prezentat Ana Maria Roman, la Antena 3, în emisiunea pe care o realizează.

UPDATE: DREPT LA REPLICĂ

"Stăteam și mă uitam la televizor când Ana Maria Roman prezenta niște chestii foarte tari, dar atât de tari încât mi-a căzut capul de pe umeri", a spus realizatorul TV.

[citeste si]

El a făcut referire la postarea jurnalistei care a scris pe Facebook, subiect despre care a vorbit și la Antena 3: "Era în vara lui 2012 când ambasadorul SUA, Mark Gitenstein, anunța că un grup de ambasade finanțează 140.000 de tineri care vor lupta împotriva corupției. Tinerii au fost introduși în programul Restart Romania și urmau să susțină instituțiile de forță. În urmă cu șase ani declarația a trecut neobservată, azi însă... ea capătă o cu totul și cu totul altă semnificație".

Cine sunt fondatorii 

Restart România este o platformă online care permite cetăţenilor să-şi definească problemele, să vină cu idei care le pot rezolva, să primească feed-back şi apoi, dacă acestea sunt bune, să le vadă transformate în proiecte online care să producă o schimbare offline.

De asemenea, este un proiect al organizaţiei non-guvernamentale TechSoup România, realizat cu ajutorul unui grant acordat de Ambasada Statelor Unite la Bucureşti, care se bucură de sprijinul mediului diplomatic, al companiilor IT&C, al comunităţilor de programatori şi al antreprenorilor online.

În România, membrii fondatori ai Restart România sunt Oana Pellea, Marina Sturdza, Dante Stein și Bogdan Atanasiu.

"Acum înțelegeți de ce pe mulți ONG-iști îi încurcă inițiativa domnilor Liviu Pleșoianu și Șerban Nicolae privind transparentizarea finanțării? ", a mai zis Mircea Badea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel