Restart România sau RE:START ROMÂNIA. "Nu are legătură cu finanțarea primită de unele ONG-uri din partea ambasadei SUA"

În urma articolului "ONG. Mircea Badea: Mi-a căzut capul când am văzut ce a arătat Ana Maria Roman", RE:START ROMÂNIA a transmis un drept la replică.

"Ați publicat pe pagina dumneavoastră de internet, o știre legată de  finanțarea de către ambasada Statelor Unite, alături de alte ambasade  străine în România, a unui proiect demarat de organizația  non-guvernamentală TechSoup, prin care sunt sprijinite proiecte online  de luptă împotriva corupției.
 
În cadrul acestei știri s-a strecurat însă o confuzie, ca urmare a  asemănării de nume dintre Restart România, proiectul celor de la  TechSoup și organizația non-guvernamentală RE:START ROMÂNIA, care nu are  nicio legătură cu acțiunile descrise de dumneavoastră sau cu finanțarea  primită de unele ONG-uri din partea ambasadei SUA.
 
Astfel, RE:START ROMÂNIA este o organizație non-guvernamentală care  derulează programe dedicate categoriilor sociale de risc, programe  menite să contribuie la dezvoltarea societății și să ofere un exemplu de 
implicare socială și civică pentru toți cei care doresc să își ajute semenii.
 
Fondatori
 
Organizația noastră îi are într-adevăr ca fondatori pe Dante Stein, Marina Sturdza, Oana Pellea și Bogdan Atanasiu, activitatea acestora  fiind pro bono, în virtutea încrederii pe care o au în misiunea și  obiectivele RE:START ROMÂNIA.
 
Prin urmare, suntem convinși că, în spiritul bunei credințe, veți  modifica materialele postate online în acord cu informațiile prezentate mai sus, în special cele legate de asocierea membrilor fondatori ai  RE:START ROMÂNIA cu finanțări consistente din partea ambasadelor altor  state în România.
 
Suntem încrezători că asocierea s-a făcut în mod accidental, dar pentru  a înlătura orice neclarități vă invităm la o discuție deschisă despre  activitatea RE:START ROMÂNIA, despre proiectele sociale pe care le  derulăm și pe care le avem în plan, precum și despre sursele noastre de  finanțare", a transmis RE:START ROMÂNIA în exclusivitate pentru DC News.
 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel