Urmărește emisiunea live


EXCLUSIV  Omul din spatele România TV spune care e cel mai urât lucru din presă

Eugen Chelemen, redactor-șef la România TV, a criticat dur la interviul DCNews LIVE atitudinea unor colegi din breaslă manifestată după ce și-au schimbat locul de muncă, apreciind ca fiind "cel mai urât lucru".

"Într-o redacție, e democrație până la un punct, pentru că în momentul în care vine evenimentul peste tine, nu te apuci să faci întâi o ședință, să iei zece mii de aprobări, să ne mai consultăm o dată... Evenimentul trebuie relatat în timp real. Atâția deontologi sunt care stau, iau banii 3-4-5 ani, și după aceea scuipă de unde au plecat! De ce au stat? Asta este cel mai urât lucru, să scuipi după ce ai stat într-un anumit loc și să-ți denigrezi foștii colegi. Și din păcate s-au înmulțit în presă atacurile astea și ura între jurnaliști", a semnalat Eugen Chelemen pentru DC News.

Corina Drăgotescu: Relația de încredere este foarte importantă în presă

Referitor la același subiect, Corina Drăgotescu, invitată alături de Eugen Chelemen la DC News Live, a atras atenția că, în presă, relația de încredere este foarte importantă.

"Presa nu poate funcționa dacă nu are un centru de comandă, e ca o forță de reacție rapidă. Dacă nu ai forța asta de reacție rapidă și eu ca angajat să am încredere în forta rapidă care este Chelemen sau este Vâlcu, nu poți funcționa. Relația de încredere este foarte importantă în presă și, uneori, bineînțeles, că forța rapidă ia decizii. Nu să aștepte până se trezește Drăgotescu dimineața, până își bea cafeaua ca să relateze”, a spus Corina Drăgotescu. 

Declarația integrală de la minutul 36:58

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel