Octavian Hoandră, mesaj CUTREMURĂTOR. "Doamna ministru, sunteți bine?"

Jurnalistul Octavian Hoandră a transmis un mesaj cutremurător în direct la Realitatea TV.

Ziaristul a făcut referire la situația actuală din penitenciarele din România. În context, Octavian Hoandră a întrebat-o pe ministrul Raluca Prună dacă este liniștită.

[citeste si]

"Nu sunt mândru că sunt într-un stat care își omoară cetățenii. Sunt oameni care au greșit, dar ei au o viață de la Dumnezeu și nimănui nu îi este permis să atenteze la drepturile și libertăților noastre. Cu toată rușinea, trăim într-o țară care nu respectă drepturile oamenilor. Sunt deținuți care nu se pot apăra în închisorile din România și care sunt torturați zilnic de către niște bestii umane care nu sunt îndepărtate, care nu sunt anchetate și care sunt tolerate... Oricine poate greși. Oamenii sunt trimiși pentru a fi recuperați pentru societate. De fapt, nu este așa. Ei sunt torturați și omorâți.

Nu îmi este teamă să spun. Aceste lucruri trebuie cunoscute. Trebuie să știți în ce stat viețuiți. Sunt condiții incredibile. Nu știu de ce ministrul Justiției se face că nu vede. Viața atâtor oameni este în mânile dumneavoastră. Doamna ministru, vă pătați mâinile cu sângele atâtor oameni? Ce popor reprezentanți dumneavoastră? Pe cine reprezentați? Pe niște domni de la Bruxelles? Veți fi pătată de sângele acestor oameni. Nu veți fi iertată. Cum mergeți acasă seară? Vă amuzați? Vă întâlniți cu prietenii? Sunteți bine? Alții mor în pușcărie", a spus Octavian Hoandră la Realitatea TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel