Oana Zăvoranu ar putea intra în competiție la Dansez pentru tine

Intrată de curând în grațiile șefilor din trustul  PRO, Oana Zăvoranu se pare că este pe punctul de a intra în concursul “Dansez pentru tine” ce va debuta pe 26 octombrie,  anunţă nefiltrat.ro.

[caption id="attachment_243389" align="alignleft" width="310"] Foto: Express Press[/caption]

Potrivit sursei citate, Oana ar fi primit recent propunerea de a participa la emisiunea “Dansez pentru tine”, într-un număr demonstrativ, pentru a ajuta un caz social. Se pare că Oana   pare tentată să accepte să intre în competiție. Problema vedetei  este că aceasta se află sub contract cu un trust concurent, iar dacă ar merge la “Dansez pentru tine”, ar trebui să plătească despăgubiri consistente acestuia.

O eventuală intrare a Oanei Zăvoranu în show-ul de la PRO ar fi posibilă în cazul în care Nicoleta Luci ar renunța la colaborare de la “Dansez pentru tine”, după scandalul filmului prezentat de trustul din Pache Protopopescu în care soțul acesteia era prezentat în momentul în care lovea o fostă prietenă.

 Bianca Drăguşanu, Monica Davidescu, Nicoleta Luciu, Oana Ioniţă, Daniel "Max" Dragomir, Marian Drăgulescu, Pavel Stratan şi Şerban Copot (Hienă) de la Animal X sunt cele opt vedete oficiale care participă la cel de-al XIII-lea sezon al emisiunii "Dansez pentru tine", ce va debuta pe 26 octombrie la Pro TV, informează televiziunea.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel