Oana Zamfir: Opriți URA! Chiar și Dan Tapalagă ar putea...

Oana Zamfir a publicat marți un manifest împotriva urii, manifest sub forma unei scrisori pentru Ilinca, fiica lui Dan Tapalagă, scrisoare pe care fetița să o citească peste ani.

Ulterior, realizatoarea emisiunii "Exces de putere" a revenit cu un mesaj după valul de cuvinte urâte care i-au fost adresate de anumite persoane pe Internet.

"Am scris ieri un manifest impotriva urii. Impotriva dispretului fata de cei care ne-au crescut pentru ca sunt saraci si flamanzi si plini de boli. Impotriva corului care ii batjocoreste pentru ca "asteapta urzicile sau stevia" pentru a se hrani.

[citeste si]

Am scris un manifest pentru noi toti: OPRITI URA! Urati Antenele... ati trecut la a uri batranii, publicul, otova...
Am invocat in acest manifest ce avem mai de pret: copiii nostri pe care ii rugam sa construiasca o lume mai buna. Am invocat dragostea mamei prin trimiterea la hartia pe care cocea prajituri si copilul ei de azi a invatat sa scrie. Am invocat bunicii care ne-au crescut cu povestile lor. Am folosit pentru asta INTOCMAI lucrurile de pret din viata unuia dintre cei care azi sunt varf al batjocurii, despre care el insusi a vorbit intr-un interviu: mama, bunicul, fiica.

Ca raspuns... si mai multa ura! Urari sa n-am parte de fiica mea, ba chiar sa fie violata la 16 ani de 7 indivizi si toti sa ma faca bunica.

Se spune ca le merit pentru ca m-am luat de copilul cuiva. Nu m-am luat, inutil sa mai incerc sa-mi justific demersul. Imi doresc si pentru Ilinca si pentru fetele mele o lume fara ura! Si sper ca dupa ce va trece nebunia cu textul meu, undeva in sufletele noastre sa gasim loc sa ne gandim la ura din societatea pe care o lasam mostenire copiilor nostri. Chiar si Dan Tapalaga ar putea sa reciteasca intr-o zi fara ura textul meu!", a scris Oana Zamfir pe Facebook-ul său.

VEZI ȘI: Oana Stancu, scrisoare dureroasă pentru Dan Tapalagă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel