Oana Zamfir desființează declarațiile făcute de Dacian Cioloș în cazul Antena 3

Oana Zamfir a desființat declarațiile făcute de Dacian Cioloș în plenul Senatului referitor la cazul ANAF-Antena 3.

"Domnule Ciolos, mintiti si patronati abuzul!

1. Spuneti ca ANAF a pus in aplicare o hotarare judecatoreasca. Minciuna! Hotararea a fost de intrare a imobilelor in proprietatea statului, ceea ce s-a produs demult! Hotararea n-a vizat evacuarea.

2. Spuneti ca avem dreptul sa stam si luni in sediu? Ne-am linistit! Cata generozitate!

3. Ne recunoasteti dreptul de preemtiune la inchiriere si cumparare? Atunci ne evacuati dupa care ne dati dreptul sa cumparam si sa ne mutam inapoi? Care este scopul evacuarii?

4. Ati spus ca nu ati stiut de actiunea ANAF, dar nici nu trebuia sa stiti. Acum cand ati aflat ce stalinist au procedat, ii mangaiati pe crestet si le spuneti sa nu mai faca chiar asa pe viitor? In loc sa dati afara decidentii?

5. De adresele noastre catre doamna Dragu (din 24 noiembrie nu de ieri de azi) si catre ANAF ati aflat? Ce masuri ati luat pentru ca nu au raspuns si ne-au executat fara sa raspunda la adrese?
Sunteti parte a minciunii si abuzului, domnule Ciolos, ati probat azi! Ati probat si in trecut, cu Biris, cu Homor...", a spus Oana Zamfir după ce a urmărit declarațiile premierului din Senat.

[citeste si]

"Domnule Ciolos, ati uitat sa precizati: avem si curent electric pana luni sau urmeaza sa facem emisiuni in bezna si sa le "vedem" (cu ochii mintii) numai noi? Companiilor de utilitati le-a mai fost trimisa vreo adresa dupa cea prin care ANAF le cerea sa ne sisteze furnizarea?

Acesta este un alt punct in care "onestitatea" pozitiei dvs e pe deplin probata! Aceea cu "va dura luni de zile pana la evacuare"", a adăugat realizatoarea emisiunii "Exces de putere".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel