Oana Roman și Codin Maticiuc, față în față cu Dana Chera. "Lucrurile acestea el nu le-a spus niciodată"

Duminică, 21 ianuarie, Dana Chera, la "Adevăruri de viață", a spus că o să avem parte de revelații în seara aceasta.

Invitații Danei Chera, în cea de-a doua parte a emisiunii, au fost Oana Roman și Codin Maticiuc. "Doi oameni tineri despre care s-a scris în fel și chip. Eu cred de bine despre ei", a spus jurnalista.

Aflată în premieră în cadrul unei emisiuni moderate de Dana Chera, Oana Roman a oferit informații mai puțin știute despre Codin Maticiuc.

Lucrurile acestea nu le-a spus niciodată

"Eu nu l-am cunoscut personal decât târziu. (...) Despre Codin toată lumea povestea poponeț și crai de Dorobanți. Atât se știa. Și eu eram ușor nedumerită, pentru că intuiam că ceva în spate există. Și un prieten de-al nostru foarte bun – nu am să-i dau numele – îmi spune: lasă-mă cu tâmpeniile astea, tu știi ce face băiatul ăsta? Hai vino cu mine. Ne-am urcat în mașină și m-a dus, și mi-a arătat orfelinatul. Mi-a zis: vezi asta? Da, ce e? Uite, este un orfelinat. Așa, și? E privat. Așa, și? E al lui Codin și al tatălui lui", a declarat duminică, la "Adevăruri de viață", Oana Roman.

"După, într-o zi, mi-a zis: știi că și-a vândut Ferrari-ul? Nu mai aveau bani pentru orfelinat și a trebuit să dea banii de pe Ferrari ca să țină orfelinatul încă trei luni. Lucrurile acestea el nu le-a spus niciodată", a zis Oana Roman.

"Cum ar fi fost acum să mă plâng că a trebuit să vând?", a spus Codin imediat.

El singur a reușit

"În momentul în care a început să povestească, evident că oamenii au înțeles că nu e chiar așa. Din punctul meu de vedere, el a reușit, în ultimii ani, să facă cea mai spectaculoasă schimbare de imagine a unei personalități din România fără să folosească niciun fel de PR. El singur a reușit", a punctat Oana Roman.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel