Oameni cu pasiuni ciudate: adoră să facă pe morții sau să tricoteze forme de sâni

hobby
hobby

Iată câteva dintre cele mai ciudate hobby-uri, de care posesorii sunt foarte mândri:

1. A face pe mortul - Un bărbat de 47 de ani, pe numele său Chuck Lamb, este poate cel mai ciudat om din lume. Îi place să facă pe mortul. Și-a descoperit pasiunea în 2005, iar de atunci își dezvoltă hobby-ul și își consemnează toate ispravile pe site-ul personal. Hobby-ul său i-a adus peste un milion de vizitatori în decurs de un an. Lamb a spus că îi place să facă pe mortul pentru că deși nu are talent de actor, și-ar fi dorit o carieră în domeniu.

2. Apariții live în cadrul transmisiunilor TV - Paul Yarrow, un londonez care și-a dorit să fie selectat pentru emisiunea Big Brother, are o pasiune la fel de bizară ca a americanul Lamb. Londonezului îi place să apară în cadru atunci când un reporter TV face transmisiuni live. Yarrow a apărut deja la BBC, Sky News și Channel 4.

3. A da bani străinilor - Reed Sandridge este un americanul care și-a facut o pasiune din a împărți bancnote de 10 dolari străinilor. Sandridge și-a dezvoltat această pasiune după ce și-a pierdut slujba. La îndemnul mamei sale, americanul a arătat bunătate chiar și atunci când a trecut prin momente grele. În 94 de zile, el a împărțit aproape 1.000 de dolari, din banii de șomaj și economiile personale.

4. A mugi - Austin Siok este un adolescent expert în imitarea vacilor. Americanul a câștigat și un concurs tematic, fiind ales din peste 80 de participanți. Pentru performanța lui, băiatul de 12 ani a primit un cec de 1.000 de dolari și un costum special.

5. Colecționarea de pastile Ecstasy- Un olandez a adunat, pe parcursul a 20 de ani, 2.400 de pastile Ecstasy, de toate culorile și formele existente. În 2009, însă, colecția i-a fost furată. Identitatea bărbatului de 49 de ani a fost dezvăluită abia când autoritățile au fost anunțate de furtul colecției ilegale.

6. A tricota sâni - Coral Charles-Dunne este o bătrână de 80 de ani din Anglia pasionată de croșetat. Însa bătrâna nu croșetează orice, ci forme de sâni.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel