O văduvă cere de la CNADNR daune de 1 milion de euro. Ce reclamă femeia

Rămasă văduvă în anul 2014, după ce bărbatul său a decedat într-un accident rutier, o femeie a dat în judecată Compania Naţională de Drumuri (CNADNR) şi cere despăgubiri de un milion de euro. Avocatul familiei invocă precedentul creat, după ce o tânără din Constanţa a obţinut în instanţă daune de un milion de euro, pentru că şi-a pierdut o mână într-un accident rutier, în urmă cu 9 ani.

Văduva unui bărbat, care a murit vara trecută pe Drumul Naţional 79, în apropiere de Oradea, după ce s-a răsturnat cu un tir, dă vina pentru tragedia care i-a lovit familia pe CNADNR. Ea afirmă că în zona respectivă a fost instalată greșit o alveolă mărginită de nişte borduri foarte înalte, pe care nici măcar nu s-a sinchisit s-o semnalizeze.

"În momentul în care eu m-am dus acolo, la faţa locului, să punem acolo o cruce şi să facem o omenire, se apucaseră şi schimbaseră tot, au spart, au schimbat tot, asta denotă că nu au fost făcute cum trebuie. Când eu am ridicat certificatul de la primărie de deces, mi s-a spus că sunt 8 morţi în acea comună, dar nu se poate așa ceva", a declarat văduva la Realitatea TV.

Directorul CNADNR îl dă în judecată pe Rareș Bogdan. Ce scria jurnalistul

"Acea alveolă era amplasată în afara localităţii, în sens de ieşire, unde n-avea voie să se afle, spaţiul era insuficient între alveolă şi marginea drumului pentru a putea trece o maşină mare, cum a fost acest tir, alveola nu a fost luminată", afirmă și avocatul familiei.

Văduva creşte acum singură doi copii: "Un milion de euro nu poate să îl înlocuiască pe soţul meu. Am rămas singură cu doi copii, unul la facultate, unul la liceu, nu e uşor", a precizat femeia.

O anchetă penală, care va stabili cauzele producerii tragediei, este încă în desfăşurare, însă familia a dat deja în judecată CNADNR, căreia îi cere despăgubiri de un milion de euro.

CNADNR, despăgubire URIAȘĂ oferită unei tinere

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel