O pacientă a suferit arsuri în sala de operație. Spitalul ”Sfânta Maria”, precizări de ultim moment

O pacientă a suferit arsuri în sala de operație, în timpul unei intervenții de extracție a unei tumori. Spitalul ”Sfânta Maria” din Capitală face precizări, acuzând știrile false din spațiul public. 

Spitalul ”Sfânta Maria” dă în judecată publicațiile și posturile de televiziune care au transmis că pacienta a suferit arsuri grave la nivelul feței. Spitalul transmite că, în timpul operației, s-a autodeclanșat o flamă, care a ținut o fracțiune de secundă, iar pacienta a suferit o arsură minimală, de grad 1. 

Comunicatul de presă integral: 

Având în vedere informațiile FALSE, apărute în presă, în ultimele ore, potrivit cărora "O pacientă a suferit arsuri grave, într-o sală de operație de la Spitalul „Sfânta Maria" din Capitală după ce un dispozitiv medical a luat foc," facem următoarele precizări:

În urmă cu 5 zile, în Compartimentul de Chirurgie Plastică de la Spitalul Clinic Sfânta Maria, în timpul unei intervenții de extracție a unei tumori din nasul unei paciente, s-a autodeclanșat o flamă, care a durat o fracțiune de secundă, între pensa electrică și oxigenul din furtunașul care alimenta narina.

Pacienta a suferit o arsură minimală, de grad 1, este în curs de vindecare, este în continuare internată la Spitalul Sfânta Maria, se află în tratament și va fi externată.

Informațiile transmise de anumite posturi de televiziune și site-uri, potrivit cărora pacienta ar fi suferit arsuri grave, sunt neadevărate iar reprezentanții spitalului își rezervă dreptul de a-i acționa în judecată pentru răspândire de știri false.” 

Imaginea publicată pe Facebook de o jurnalistă Digi24: 

(w670)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel