O minoră de 10 ani, decedată în urma unui accident rutier pe DN 7 Deva - Ilia

FOTO: ISU Hunedoara
FOTO: ISU Hunedoara

Șoferul a pierdut controlul mașinii care s-a răsturnat în afara părții carosabile.

O fetiță în vârstă de 10 ani, din Deva, a murit, sâmbătă, într-un accident rutier pe DN 7, pe raza comunei Vețel (Hunedoara), după ce mașina în care se afla s-a răsturnat în afara părții carosabile, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean Hunedoara.

”Polițiștii care s-au deplasat la fața locului au stabilit faptul că un bărbat în vârstă de 42 de ani, din municipiul Deva, care conducea un autoturism din direcția Deva-Ilia, a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat în afara părții carosabile. În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea gravă a unei minore în vârstă de 10 ani, pasageră în autoturism. În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală”, a transmis IPJ Hunedoara. D

”Pentru misiune a fost mobilizat și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean. La fața locului, s-a constatat faptul că în accident a fost implicat un singur autoturism care a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat. Pompierii militari au asigurat totodată măsurile specifice de preîntâmpinare a izbucnirii incendiilor în astfel situații. O minoră, în vârstă de 10 ani, a fost găsită în stare de inconștiență și a fost transportată de urgență la UPU Deva. Conducătorul autovehiculului nu a necesitat îngrijiri medicale”, potrivit ISU Hunedoara.

Citește și: Când faza lungă face diferența dintre viață și moarte. Titi Aur: "Cu-adevărat se cheamă că ai pile la Dumnezeu!"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel