O femeie și-a ucis iubitul după ce l-a lovit cu TELEFONUL în cap

O femeie și-a ucis iubitul după ce l-a lovit cu TELEFONUL în cap / Foto: Pixabay
O femeie și-a ucis iubitul după ce l-a lovit cu TELEFONUL în cap / Foto: Pixabay

O femeie și-a ucis iubitul după ce l-a lovit cu telefonul în cap, aruncându-l spre el.

O femeie din Argentina ar putea fi acuzată de omor prin imprudență după ce și-a lovit iubitul în cap cu telefonul în repetate rânduri, scrie The Sun.

Roxana Adelina Lopez, în vârstă de 22 de ani, ar fi aruncat dispozitivul către Luis Guantay, în vârstă de 23 de ani, pentru a se apăra după ce acesta a lovit-o în față. Bărbatul a murit, iar acum tânăra este investigată pentru decesul iubitului ei.

După ce a fost lovit cu telefonul, acesta a avut dureri de cap și a ajuns la spital. Bărbatul a suferit o operație pe creier, însă medicii nu au reușit să-l salveze. El a murit la scurt timp. Mama tânărului a mers ulterior la poliție pentru a cere să fie deschisă o anchetă. Anchetatorii au stabilit că bărbatul a fost lovit în tâmpla dreaptă, ceea ce ar fi cauzat traumele care au dus la moartea acestuia. Roxana Adelina Lopez a negat acuzațiile. 

Cazul unei alte femeie din Argentina care și-a omorât iubitul cu un cuțit

Luna trecută, un tribunal din orașul argentinian Tucuman a achitat-o ​​pe Jesica Osores, acuzată de uciderea iubitului ei cu același cuțit cu care el o amenințase cu câteva clipe mai devreme.

Ea a fost eliberată după ce judecătorii au decis că a acționat în „autoapărare” după ce a fost supusă nouă ani la abuzuri domestice de către soțul său Javier Hernan Gomez. Jesica, în vârstă de 28 de ani, susținuse în instanță: „A fost viața mea sau a lui”.

Tânăr de 20 ani din Bacău, înjunghiat în piept. Agresorul, supărat că acesta i-ar fi trimis SMS-uri iubitei sale

Un tânăr de 20 de ani din judeţul Bacău a fost grav rănit  după ce un un bărbat care l-a înjunghiat în piept. Agresorul i-a reproșat victimei că i-ar fi trimis mesaje pe telefonul mobil iubitei sale.

Orbit de gelozie, bărbatul i-a cerut socoteală acestuia. Cei doi s-au certat, apoi s-au luat la bătaie și un martor a sunat la 112. La un moment dat, iubitul fetei a scos un cuţit şi l-a înjunghiat pe tânăr în zona pieptului. Victima a fost transportată la spitalul din Bacău, iar medicii încearcă acum să îi salveze viaţa, el fiind în stare gravă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel