Urmărește emisiunea live


O betonieră a explodat în Voluntari. Casele din jur au fost acoperite de praful gros

Sursă foto: Antena 3
Sursă foto: Antena 3

O betonieră a explodat în Voluntari, casele și gospodăriile din jur fiind afectate de praful gros. 

O stație de betoane a explodat joi după-amiază în Voluntari, pe strada Cernavodă. Din imaginile difuzate de Antena 3, poate fi observat cum casele din imediata apropiere a stației au fost acoperite de praful gros produs în urma deflagrației. 

Conform primelor informații, nu există răniți și nu a fost necesară intervenția echipajelor SMURD. La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliție. 

Incendiu soldat cu un mort în București la începutul anului

„Avem o știre de breaking news! Explozie în București! Din informațiile primite, este un incendiu, sectorul 6. Este o intervenție masivă: pompieri, ambulanță, SMURD, poliție. E o zonă foarte aglomerată din Capitală. Potrivit informațiilor, se pare că există o persoană decedată într-un apartament”, a spus Radu Tudor, pe 4 ianuarie, la Antena 3, în cadrul emisiunii sale „Punctul de întâlnire”. „Au fost alertate toate forțele de intervenție”, a subliniat Radu Tudor.

Ana Maria Bujor a avut o intervenție telefonică la Antena 3: „La momentul la care pompierii au ajuns, nu se vorbea despre o explozie, ci despre un incendiu cu flacără și fum. Martorii spun că ar fi loc, într-adevăr, și o explozie. Ar fi fost găsită o persoană decedată. Nu se știe, deocamdată, ce vârstă are.”

ISU București Ilfov a anunțat că a intervenit pentru stingerea unui incendiu produs la un apartament situat în bd. Iuliu Maniu. A ars cu flacără într-una din camere, cu degajare mare de fum. În camera respectivă a fost găsită o persoană decedată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel