Nou start în politică la Buzău. Mesajul lui Romeo Lungu

Nou start pe scena politică la Buzău.

Adrian Petre şi Romeo Lungu vor face echipă cu Petre Emanoil Neagu la conducerea Consiliului Judeţean Buzău. Adrian Petre a obţinut 23 de voturi "pentru" şi 10 "împotrivă", în timp ce Romeo Lungu a fost votat de 22 de consilieri.

Petre Emanoil Neagu a fost ales preşedinte al Consiliului Judeţean Buzău cu 24 de voturi pentru şi 9 abţineri de la PNL.

"Avem o responsabilitate foarte mare. Grupul de consilieri, mă refer la grupul PSD-ALDE, are atât majoritatea simplă, cât şi două treimi, deci nu avem niciun motiv ca toate proiectele noastre, pe care le-am promis în campania electorală să nu le putem duce la capăt", a spus Petre Emanoil Neagu.

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Romeo Lungu, a spus are de gând să se implice mai ales în domeniile turism și sport, având o serie de proiecte în acest sens.

"Venind de la Direcţia Judeţeană de Tineret şi Sport, vreau să continui proiectele bune începute acolo, pentru că mi-am făcut treaba. Voi sprijini cu tot ce pot eu sportul buzoian, proiectele în domeniul sportului, dar şi proiectele şi activităţile în domeniul tineretului. Fiind la Consiliul Judeţean poate pot mai mult. M-am gândit şi la proiecte legate de turism", a zis Romeo Lungu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel