Nou incident tragic: Copac căzut peste o mașină în mers a unei familii. Un copil de 14 ani a murit

Nou incident tragic: Copac căzut peste o mașină în mers a unei familii. Un copil de 14 ani a murit / Foto: Pixabay, de Arifur Rahman Tushar
Nou incident tragic: Copac căzut peste o mașină în mers a unei familii. Un copil de 14 ani a murit / Foto: Pixabay, de Arifur Rahman Tushar

Un copil de 14 ani a murit, după ce un copac s-a prăbuşit pe maşina în care călătorea cu părinţii.
 

Icident tragic în Caraș-Severin. Un copil de 14 ani a murit, sâmbătă, după ce, pe un drum judeţean, la intrarea în Reşiţa, un copac s-a prăbuşit peste maşina în care călătorea împreună cu cei doi părinţi, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Caraş-Severin, potrivit Agerpres.

Incidentul a avut loc pe DJ 582, în zona Minda, în timp ce maşina condusă de tatăl copilului se îndrepta spre Reşiţa.

În urma accidentului a rezultat rănirea gravă a minorului de 14 ani, care a fost transportat de urgenţă la spital, în stare de inconştienţă, alături de părinţii săi care au suferit un atac de panică.

La faţa locului continuă cercetările poliţiştilor, în timp ce pompierii militari din Reşiţa au intervenit pentru degajarea carosabilului de copacul prăbuşit şi reluarea traficului. 

O mamă a murit în mod similar în 2021

Un incident similar s-a produs și în anul 2021. Atunci un copac a căzut peste o mașină în mers, din cauza vântului puternic. În mașină, se aflau o familie cu doi copii. Accidentul s-a produs pe DN17, în Iacobeni. Mama copiilor a rămas încarcerată, fiind ulterior scoasă și resuscitată.  Mai bine de 40 de minute au încercat medicii să o salveze pe femeie, dar în cele din urmă aceasta a murit. Victima avea 43 de ani, iar cazul a stârnit ample discuții în spațiul public. Vezi știrea AICI.

Alba: Doi răniţi, într-un accident produs cu un ATV, în Munţii Sebeşului

Tot astăzi, două persoane, un adult şi un minor, au fost rănite după ce s-au răsturnat cu un ATV, în Luncile Prigoanei, în Munţii Sebeşului, transmite Agerpres.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Alba, Alexandru Crişan, este vorba de un bărbat de 42 de ani, care acuză dureri în zona coloanei cervicale, şi de un minor de 9 ani, cu mici escoriaţii la nivelul feţei.

Cei doi vor fi transportaţi la spital pentru investigaţii şi tratament de specialitate. În zonă au fost trimise două ambulanţe, din care una SMURD TIM şi o alta aparţinând Serviciului de Ambulanţă Judeţean Alba.

Până la sosirea echipajelor medicale, acordarea primului ajutor medical şi stabilizarea persoanelor rănite a fost asigurată de Salvamont şi de un echipaj de jandarmi montan. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel