Noi metode de furt. Surugiu: Sper ca Vela să facă asta

Președintele SNAP, Iulian Surugiu, a vorbit despre noile metode de furt și despre un apel la ministrul Vela pentru reforma din poliție.

O nouă metodă de furt bagă spaima în oameni. Conform România TV, hoții se reorientează și bagă femeile la înaintare, punându-le să sune la ușile oamenilor, în special la casele bătrânilor, în căutarea de acte de binefacere.

Aceștia s-au învățat deja că bătrânii își țin banii în casă, așa că reușesc să-i atragă într-o capcană. 

Până în prezent s-au înregistrat și anchetat mai multe plângeri. 

Ce spune Iulian Surugiu despre noua metodă de furt

Întrebat dacă hoții apelează acum la empatia oamenilor în încercarea de a fura, Iulian Surugiu a răspuns, în direct la România TV:

"Sincer să fiu, hoții apelează la orice le poate aduce bani. De aceea, în reforma propusă de Sindicatul Național al Agenților de Poliție, spuneam că un om din poliție trebuie să preia 90% din funcțiile sectoristului pentru că s-a dovedit că au fost bune. Orice babă putea să sune sectoristul, sectoristul știa persoanele vulnerabile, știa absolut tot. De aceea sper că domnul ministru Vela va face lucrul acesta și va ține cont ca proximistul să stea în mijlocul cetățeanului. Preîntâmpinăm foarte multe fapte și vom avea o poliție încă din primele luni mai proactivă ca până acum, nu ne ducem numai să numărăm și să constatăm", a declarat Iulian Surugiu, președinte SNAP.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel