Noaptea cuţitelor lungi. Pe cine susţine Dăncilă pentru funcţia de secretar general PSD - Surse România TV

Liderii PSD s-au reunit la Neptun pentru o întâlnire de lucru în care să pună pe tapet planurile partidului pentru perioada următoare. Astfel, se discută despre ouparea funcţiilor rămase vacante în PSD, dar şi despre candidatul la prezidenţiale din partea partidului. 

Președintele interimar al PSD, Viorica Dăncilă, îi susține pe Daniel Suciu pentru funcția de președinte executiv și pe fostul ministru al tineretului, Marius Dunca, pentru funcția de secretar general al PSD, au declarat pentru România TV surse din partid.

Totul spre nemulţumirea baronilor locali, care ar fi dorit pentru ei aceste funcţii importante din partid, transmite România TV. Funcția de președinte executiv este vizată de mai mulți lideri ai PSD, printre care Paul Stănescu, Dumitru Buzatu și Marian Oprișan.

În ceea ce priveşte funcţia de secretar general, Codrin Ştefănescu a anunţat deja că vrea să revină în această funcţie, iar pentru asta are şi suportul filialei PSD Sector 1. 

”Le multumesc colegilor mei din Organizatia PSD sector 1! Astazi au votat o rezolutie privind sustinerea candidaturii mele la functia de secretar general PSD! Am spus DA si voi intra in competitie la Congres! Speram cu totii la o competitie corecta, colegiala si in folosul PSD! Sa fim uniti, curajosi si loiali unor principii pentru care am fost votati de milioane de romani! Doamne ajuta!”, a scris Codrin Ștefănescu pe Facebook.

 
 
 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel