NOAPTEA AGENȚIILOR, pe 2 APRILIE, în 6 orașe. Cine participă

[] []

11 Martie 2015 / 14:36
Salveaza PDF Comentarii

A șasea ediție a Nopții Agențiilor va avea loc pe 2 aprilie, simultan în șase orașe: București, Brașov, Cluj, Iași, Oradea și Timișoara. Nu mai puțin de 32 de agenții de comunicare s-au înscris în maratonul nocturn al creativilor.

Noua temă de anul acesta este Work & Play. Participanții sunt provocați să-și arate cele două fețe ale activității lor de zi cu zi: ce fac, pentru cine fac și cum o fac, dar și cum se distrează ȋn agenție. Toate companiile participante trebuie să organizeze un eveniment ȋn care să integreze tema ediției, însă încorporată și redată ȋntr-o manieră proprie pe 2 aprilie.

Pentru al doilea an consecutiv, harta Nopții Agențiilor a depășit granițele Bucureștiului. Dacă anul trecut au participat patru orașe, în 2015 s-au mai alăturat Brașov și Cluj. 

Agențiile care invită pasionații de comunicare în vizită sunt 2Parale, 4 ACE-pr&publicity, CENTRADE, DDB Romania, Conversion, ERKA Synergy Communication, Infinit Solutions Agency, Kubis, McCann Erickson Bucharest, Nuevo, Papaya Advertising, pastel, Propaganda, Roddia Concept, SCG-Smart Corporation Group și Talentivity din București, 3S Studio, FIRESTARTER, High Contrast și The Pharmacy din Brașov, AMM Design, PR&More, Vitrina Advertising din Cluj, Boomerang, innerpride, September din Iași, Bizmart, Communications MEDIA și Sapient Creative din Oradea, ADwiser, Celmaitare și Electronic Resistance & Kape Illustration din Timișoara.

Vezi și: O agenție de publicitate își trimite un angajat în spațiu - Video


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27