Fotografie de colecție: Cine este în imagine: N-ați văzut așa ceva

Nicu Alifantis a făcut publică o imagine de colecție.

"N-ați văzut așa ceva! Pentru cei interesați, eram proaspăt întors din Germania și Italia de unde achiziționasem: Ovationul Applause de la Evandro Rossetti, jeanes-ii dintr-un magazin din Roma, sacoul cadrilat, de fapt costum, pe care îl mai am și astăzi și cu care am fost îmbrăcat pentru fotografia de pe coperta albumului „Piața Romană nr.9" apărut în 1988 și pe care l-am primit cadou de la Dan Chebac și care a costat o groază de bani. Dan trăia în Germania pe vremea aia. Tot din Germania, de la prietenul meu, actorul Ștefan Sloboda, aveam și ceasul care era foarte modern.

[citeste si]

A fost cea mai extraordinară experiență pe care am trăit-o la acea vreme, când am primit aprobare să plec pentru prima dată în Vest. Fără să fiu nici căsătorit, nici membru de partid nu eram și nici măcar informator ca alți colegi de breaslă. Eram într-adevăr, un simplu UTC-ist, de treabă, cu dosar bun și cu un portofoliu de cântece patriotice („Imn", „Țara de unde vin călător", „Țara noastră-i țara noastră...), care trebăluia în ale muzicii și-atât. Atunci i-am reîntâlnit la Osnabrück pe cei de la Phoenix, am fost pe șest în Olanda, am fumat diverse pentru prima oară în viața mea, am vizitat Cartierul Roșu din Amsterdam, am mâncat pentru prima oara mâncare japoneză și multă Nutella, am băut beri de care n-auzisem în viața mea și câte și mai câte... Descoperisem Lumea Liberă și frumoasă și m-am bucurat de reîntâlnirea cu vechii prieteni... Revenind, poza-i foarte caraghioasă, cât despre mine mai bine schimbăm vorba!...

Azi noapte am descoperit-o și am râs ca prostu' de n-am mai putut! E făcută de dl. Andrei Bîrsan la Casa Studenților „Grigore Preoteasa" în 1986! Mulțumesc, domnule Andrei Bîrsan pentru asta!", a scris Nicu Alifantis în descrierea imaginii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel