Nicoleta Luciu a vrut să se sinucidă

Nicoleta Luciu a povestit, marți seara, momente mai puțin plăcute din viața ei. Frumoasa mămică a spus că a vrut să se sinucidă: „Am vrut să mă arunc de la balcon”.

Nicoleta Luciu a vorbit despre depresia care a pus stăpânire pe ea în perioada când era gravidă cu tripleţii ei, Kevin, Karoly şi Kim, cărora weekend-ul trecut le-a tăiat moţul. Vedeta a mărturisit că a trecut prin chinuri groaznice din cauza durerilor, care nu-i mai dădeau pace.

„Mă duceam pe balcon şi voiam să mă arunc. Mă uitam în gol, dar apoi îmi spuneam că sunt trei vieţi, nu una! Mă întrebam dacă asfaltul e moale”, a spus Nicoleta, conform click.ro.

Dar acea perioadă a trecut, iar acum bruneta se declară fericită. Duminică, la un an şi jumătate de la venirea pe lume a tripleţilor, Nicoleta Luciu (32 de ani) şi Zsolt Csergo (37 de ani) le-au organizat tăierea moţului. Aşadar, au avut casa plină, deşi a fost un eveniment restrâns. Sora Nicoletei, Iuliana, naşii copiilor, Marina şi Peter Imre, şi o familie de prieteni buni le-au fost alături pentru a se bucura împreună de acest eveniment.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel