Nicoleta Luciu a suferit un accident grav - FOTO

Nicoleta Luciu a suferit un accident grav, în urmă căruia s-a ales cu o mână ruptă și patru coaste fracturate. Ea va fi nevoită să poarte ghips pentru două săptămâni şi să nu facă efort timp de o lună.

Nicoleta Luciu a mers două săptămâni în vacanță în Cipru, alături de soțul Zsolt Csergo, cei patru copii, două bone şi câţiva prieteni. Deși ar fi trebuit să aibă parte de zile de vis, prezentatoarea tv a avut un final de vacanță de coșmar.

"Într-o seară am fost la parcul de cămile, iar cămila pe care mă urcasem eu s-a speriat din cauza unui zgomot puternic. Am încercat să mă ţin, dar nu am reuşit, şi am căzut. Nu puteam să respir, am ajuns la Urgenţă unde am rămas internată. Am făcut multe analize, radiografii, pentru că mi-am rupt mâna şi mi-am fracturat patru coaste. Bine că nu a fost mai rău. Sâmbătă noaptea am aterizat înapoi la Bucureşti. Acum va trebui să port ghips două săptămâni şi să nu fac efort, să nu dansez timp de o lună, ca să îmi protejez coastele", a declarat Nicoleta Luciu, conform acasatv.ro.

[caption id="attachment_334215" align="aligncenter" width="520"] foto: acasatv.ro[/caption]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel