Ciocolata și untul de arahide împreună sunt o combinație foarte gustoasă. Există o rețetă fantastică care îmbină cele două ingrediente într-un desert moale și cremos care, uimitor de spus, este și sănătos.
Rețeta include ștevia, un îndulcitor natural cu zero calorii, prin urmare și cei care urmează o dietă pot gusta o felie. Această rețetă este inspirată din celebrele prăjituri Buckeye din Ohio, Statele Unite. Varianta lor clasică este făcută cu bile de caramel și unt de arahide, înmuiate în ciocolată.
Buckeye brownies amintește de această tehnică. Dacă vei merge cu aceste delicii la un picnic sau la o petrecere cu prietenii, vei face o impresie grozavă. De asemenea, le puteți congela în porții individuale și le puteți consuma în următoarele zile.
Preparați și: Cheesecake cu ricotta: un deset perfect, care de topește în gură. Este gata cât ai zice pește
Iată ingredientele pentru cremă:
150 grame cremă de brânză moale;
10 grame ceașcă de ștevie;
50 grame ceașcă unt de arahide neîndulcit, topit la microunde timp de 30 de secunde;
1 ou,
praf de sare.
Ingrediente pentru blat:
50 grame de unt topit;
10 grame de ștevie;
20 grame pudra de cacao neîndulcită;
praf de sare;
3 ouă;
100 grame de făină de migdale.
Preîncălziți cuptorul la 180 de grade și pregătiți o tavă mare tapetată cu hârtie de copt. Combină crema de brânză cu ștevia și amestecă până se înmoaie, apoi adaugă untul de arahide și sarea. Amestecă bine.
Cu siguranță o să vă placă și. Negresă de post. Rețeta este foarte simplă, dar prăjitura are același gust delicios
Pentru blat: într-un alt castron mare combinați untul topit, ștevia, pudra de cacao și sarea. Amestecați bine. Compoziția trebuie să fie foarte rece. Adaugă ouăle, pe rând, amestecând mereu, ca să le încorporați perfect.
Ulterior, se adaugă făina de migdale și se amestecă până se omogenizează aluatul. Întindeți aluatul într-o tavă, dar nu uitați să lăsați cam trei linguri. Nivelați aluatul, iar deasupra adăugați compoziția cu untul de arahide.
Vedeți și. Brownie, rețeta. Cum se prepară
Adăugați deasupra compoziției cu unt de arahide cele trei linguri de aluat. Amestecați cu vârful unui cuțit, creând valuri. Aveți grijă să nu ajungeți până la fund, ci doar să desenați aceste valuri. Negresa se coace în cuptorul încins pentru aproximativ 25 de minute și se servește rece. Poftă bună!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Val Vâlcu