EXCLUSIV  Naty Badea, omul zilei. Cum a debutat în televiziune: Prigoană m-a aruncat pe post / video

Naty Badea
Naty Badea

Naty Badea este producător Antena 3, scriitoare și profesoară de italiană și, înainte de toate, un om foarte special care te fascinează încă de la primele cuvinte.

Sâmbătă, 4 aprilie, este ziua sa de naștere. DC News îi urează ”La mulți ani” și reia un interviu pe care Naty Badea ni l-a acordat anul trecut.

Naty Badea, producător Antena 3, scriitoare și profesoară de italiană, a vorbit, printre alte subiecte, despre începuturile sale în televiziune. În 2003, Naty Badea prezenta emisiunea „Monologurile lui Naty" de la Realitatea TV, o emisiune de succes, care se bucura de audiență.


"Era o emisiune de satiră politică. Silviu Prigoană m-a aruncat pur și simplu pe post la o săptămână sau două după ce am dat probele. Mă cuprinsese o panică teribilă. Aveam un monolog, apoi câteva rubrici pe care eu le montan, eu puneam voce. Era o emisiune cap-coadă făcută de mine. Dura aproximativ 15 minute. Avea audiență la vremea aceea. Realitatea TV era la începuturi, nu avea expunere, dar eu cu emisiunea mea mică, dar inimioasă făceam destul de multă audiență", a povestit Naty Badea la DC News.

Naty Badea, autoarea cărții ”Rămâi cu bine! Rămâi cu mine!”, a spus că a ars fiecare etapă pentru a ajunge unde se află astăzi.

"Am început de jos, lucru care mă bucură foarte mult pentru că nu cred că poți face foarte bine meseria aceasta decât dacă ai făcut toate muncile până acolo. Am fost producător la știri, mi se pare o meserie foarte grea, solicitantă și dacă nu ai idee cu ce se mănâncă televiziunea - de la montaj, la redactare etc - nu poți avea o astfel de funcție. Nu regret că am început de jos. Și vreo 2-3 ani am avut emisiune pe post”, a povestit Naty Badea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel