EXCLUSIV  Năsui, despre Cîțu: Era văzut la finalul lui 2020 drept cea mai reformatoare figură din PNL

Foto: Facebook Claudiu Năsui
Foto: Facebook Claudiu Năsui

Claudiu Năsui a venit la „Ce se întâmplă?“, în emisiunea moderată de Răzvan Dumitrescu, pentru a discuta despre bugetul familiilor românilor și proiectul de lege pentru deconspirarea securiștilor si copiilor lor, depus chiar de USR. Printre altele, Năsui și-a exprimat și opinia față de Florin Cîțu.

Vestea demisiei lui Florin Cîțu nu l-a lăsat indiferent pe vicepreședintele formațiunii, Claudiu Năsui. Acesta a fost întrebat de Răzvan Dumitrescu care este părerea lui personală față de fostul premier care le-a dat bătăi de cap useriștilor.

Deși evaziv la început, Claudiu Năsui a declarat franc faptul că Florin Cîțu „a ales să fie unealta sistemului”.

„Nu o să vă relatez conversații private, nu vreau să fac atacuri la persoană, dar e un om care a ratat o imensa oportunitate de a reforma România, o reformă către un liberalism modernizator, pro-european. Ne avea pe noi, USR-ul, în parlament, era văzut la finalul lui 2020 drept cea mai reformatoare figură din PNL, dar a ales să arunce totul pe apa sâmbetei, trădând aceste principii, făcând acel PNDL care a fost ultima picătură, comportându-se la guvernare într-un mod total incorect față de noi.”

„Noi am încercat să fim foarte respectuoși, să nu cauzăm noi probleme, să ajungem la un echilibru și să ne vedem îndeplinit obiectivele de guvernare.”, a declarat Claudiu Năsui, în exclusivitate pentru DC News.

Declarația completă aici:

Ioana Constantin l-a atacat, la rândul ei, pe Cîțu

Invitată ieri, în emisiunea lui Bogdan Chirieac, la DC News TV, Ioana Constantin l-a atacat, la rândul ei, pe fostul premier, Florin Cîțu.

„Eu cred că domnului Cîțu i-a dăunat foarte tare în poziția asta de președinte (n.r. PNL) alianța aceasta dintre PNL și PSD. Este o copilărie să spunem că Florin Cîțu nu a știut că urma să existe această coaliție și că mandatul său de președinte al PNL urma să se desfășoare într-o astfel de coaliție cu PSD. Că domnia sa, în ultima perioadă, a avut foarte multe reacții, unele corecte din punct de vedere economic, dacă vreți, cu privire la măsuri luate sau propuse… nu poți să faci o astfel de opoziție în cadrul unei coliții de guvernare, dacă îți asumi o astfel de coaliție.”, a continuat aceasta în interviul cu analistul Bogdan Chirieac.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel