Narcisa Iorga, ședință CNA: Ori Laura Georgescu, ori noi

Marți, 22 iulie, va avea loc o ședință CNA. Narcisa Iorga a anunțat că dacă Laura Georgescu își va face apariția la ședința CNA, ea se va retrage. De asemenea, nu se va retrage doar Narcisa Iorga, ci se vor retrage și Florin Gabrea și Valentin Jucan.

VEZI ȘI: Paul Negoiță, mărturisiri despre Ion Diaconescu: Momentul a fost sesizat cu discreție

"Mâine încercăm din nou să facem o ședință publică a CNA fără Laura Georgescu. Dacă ea va înțelege să nu participe la sedință, suntem opt membri disponibili, deci am putea asigura cvorumul de sedință. Am putea rezolva urgențele tehnice acumulate de pe 19 iunie încoace, data ultimei ședințe publice a Consiliului.

Dacă Laura Georgescu își face din nou apariția în sala de ședință, eu mă voi retrage. N-am niciun motiv să mă îndoiesc că n-o vor face și alți cel puțin doi membri CNA: Florin Gabrea și Valentin Jucan. Noi ne-am pronunțat public încă din 2 iulie în sensul că nu vom mai lua parte la nicio ședință la care participă Laura Georgescu.

Dacă ea nu se retrage, are posibilitatea să-și atragă șapte membri, alții decât noi trei, cu care să-și asigure cvorumul de sedință. Deocamdată nu a reușit. A forțat o sedință cu ea în cvorumul minim, dar sedința a fost suspendată prin retragerea noastră. Nu-mi doresc deloc să punem degeaba pe drumuri, din nou, reprezentanți ai unor televiziuni, radiouri și societăți de cablu din țară. Sper într-o minimă dovadă de bun simț din partea Laurei Georgescu: ori ea, ori noi. Și ea, și noi nu mai e posibil. Ce va fi, vom vedea mâine, începând cu ora 10", a scris Narcisa Iorga pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel