Nașul TV, amendat de CNA pentru limbaj injurios

Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a decis, marţi, să amendeze cu 5.000 de lei televiziunea Naşul TV, pentru emisiunea "Cronica de noapte".

Potrivit CNA, în emisiunea "Cronica de noapte", moderată de Grigore Cartianu, a fost invitat jurnalistul Laurenţiu Ciocăzanu. Emisiunea a fost difuzată iniţial pe 17 noiembrie, fiind reluată pe 18 noiembrie.

Grigore Cartianu şi Laurenţiu Ciocăzanu au discutat în emisiune despre alegerile prezidenţiale şi despre modul în care a fost organizat votul în diaspora.

În emisiune, Laurenţiu Ciocăzanu a spus: "A contat aici faptul că alegătorii celorlalţi candidaţi din turul întâi s-au dus masiv cu Iohannis, n-au ascultat îndemnurile parşive, de prostituate, ale celor gen Dan Diaconescu şi Vadim Tudor sau ale lui Tăriceanu, care le-au zis... nu mai vorbesc de Meleşcanu, în fine... toţi...".

CITEȘTE ȘI: ROBERT TURCESCU, EMISIUNE "100%", la NAȘUL TV

"Corvete politice", a adăugat moderatorul emisiunii, Grigore Cartianu.

La rândul său, Laurenţiu Ciocăzanu a continuat discuţia, folosit cuvintele "ordinari" şi "jegoşi" cu privire la aceştia (Diaconescu, Vadim Tudor, Tăriceanu, Meleşcanu, n.r.).

"Este o mizerie care arată, descrie perfect, este oglinda fidelă a comportamentului acestui partid discreţionar, tupeist, jegos, cum vrei să-i spui, ordinar, o nenorocire care s-a abătut asupra acestei părţi a lumii, numită România (...) Cancerul acestei ţări este acest partid", a spus Ciocăzanu, referindu-se la Partidul Social Democrat (PSD).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel