Mureş: Tânăr reţinut după ce a încercat să ofere mită unui poliţist

Un tânăr din Mureș a fost reținut după ce a încercat să ofere mită unui polițist pentru ca acesta să nu-i întocmească dosar penal. 

Ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie - Serviciul Judeţean Anticorupţie Mureş, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureş, au prins în flagrant un tânăr din judeţul Mureş care a oferit unui agent de poliţie din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş, cu titlu de mită, suma de 2.300 lei, pentru ca acesta să nu ia măsurile legale, cu ocazia constatării unei infracţiuni la regimul circulaţiei, respectiv conducere a unui autoturism fără permis de conducere, fals şi uz de fals.

În fapt, la data de 31 ianuarie, un agent de poliţie a formulat un denunţ la sediul Serviciului Judeţean Anticorupţie Mureş, din care reieşea faptul că o persoană i-a oferit o sumă de bani în scopul mai sus-menţionat.

Bani pentru a nu i se întocmi dosar penal 

Ca urmare a denunţului formulat, în data de 05 februarie 2020, ofiţerii Serviciului Judeţean Anticorupţie Mureş, sub coordonarea procurorului desemnat din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureş, au organizat acţiunea de prindere în flagrant, prilej cu care tânărul în cauză a fost prins în timp ce oferea agentului de poliţie denunţător suma de 2.300 lei pentru a nu i se întocmi dosar penal.

După audieri, a fost luată măsura reţinerii pe 24 de ore faţă de persoana în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunii de dare de mită.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel