Mungiu Pippidi, text halucinant despre cazul Bodnariu: Fac jocul serviciilor secrete rusești!

Alina Mungiu Pippidi a scris un text halucinant despre cazul Bodnariu. Aceasta spune că soții Bodnariu fac jocul serviciilor secrete rusești și cere intervenția serviciilor secrete românești care ar trebui în opinia sa să controleze dezbaterile din spațiul public. 

Analistul politisc mai precizează că a cercetat acest caz și a găsit situații similare în alte țări în care rușii încearcă să atragă atenția cu ajutorul presei.

"Serviciile noastre secrete nu fac destul să protejeze ţara, care include spaţiul de dezbatere public, care ar trebui el însuşi inclus în ceea ce trebuie să fie securizat. Amestecul SRI şi SIE în treburile politice e de fapt o diversiune de la treburile lor, care există şi sunt serioase, ei trebuie să raporteze în Parlament şi nouă tuturor care e amestecul rusesc în presa noastră, ei trebuiau să pună în context european toată povestea cu copiii", susține Pippidi, într-un articol postat pe româniacurată.ro.

Aceasta mai precizează că a cercetat întregul caz al familiei Bodnariu căruia autoritățile din Norvegia i-au luat cei cinci copii și a găsit cazuri similare în Lituania, Serbia și Slovacia unde rușii au făcut propaganda cu femei care se luptă cu autoritățile pentru copiii lor, e vorba de Norvegia, Suedia şi Finlanda.

"Nu poţi să nu îţi pui întrebarea cum se face, în ţări unde nu a avut loc niciodată o demonstraţie pentru drepturile copilului, ca în România, deşi poveştile orfanilor, cu SIDA sau fără, au ţinut afişul 20 de ani, sau care conduc în topul violenţei domestice, ai brusc mulţimi scoase de un canal de televiziune din casă cu pancarte mari, printate color şi într-o engleză impecabilă, să protesteze contra tratamentului la care sunt supuşi copiii lor în ţările cele mai civilizate din lume", mai afirma Pippidi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel