MUJDEI cu ROȘII. Mai bun decât cel clasic. Rețeta pe care orice român trebuie s-o aibă

Mujdeiul cu roșii este o rețeta absolut delicioasă. Est mult mai gustos decât varianta clasică. Iată cum se prepară.

Ingrediente

- usturoi

- 6-7 bucăți roșii

- sare, ulei

Cum se prepară

Roşiile se spală şi se pun la fiert în apă. Când roşiile sunt fierte (adică se înmoaie), se scot din apă şi se lasă să se răcească, după care se curăţă de coajă. Se pasează foarte bine cu o furculiţă sau se pot da prin robot, potrivit delicatesa.ro.

Separat se curăţă o căpăţână de usturoi (sau mai mult, depinde cât de "usturoiat" se doreşte a fi mujdeiul) şi se pisează foarte bine. Se adaugă o linguriţă de ulei şi se amestecă foarte bine până devine ca o maioneză. Se adaugă apoi usturoiul peste roşii şi mujdeiul este gata.

Vezi și: CHIFTELUȚE cu USTUROI si BERE. Ies fragede, PUFOASE și pline de savoare

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel