Motocicliștii, slalom printre mașini. Sonia Simionov a răbufnit: Mi-a arătat mu*e că a moștenit șoseaua de la mă-sa!

Jurnalista Sonia Simionov a mărturisit că a fost la un pas să accidenteze un motociclist, astăzi. 

Slalomul printre mașini NU e un drept!

Astăzi am fost mai aproape decât niciodată să "urc" un motociclist în mașină. Peste mine. Prin ușa de la șofer. Eram în coloană, pe loc, banda din mijloc din trei benzi pe sens și am vrut să schimb spre banda trei. Semnal pus, ies deja cu botul mașinii, un șofer îmi face semn că mă lasă și... văd, dintr-o dată, din spatele mașinii mele, în "jaloane", cum apare un motor sport (eu între benzi deja). Am oprit brusc doar să fiu sigură că nu-l transform în donator. În loc să frâneze, tureaza motorul ft tare (gen: fă, eu vin, dă-te!!!), mă ocolește ft periculos incomodând alte două mașini și fuge! La propriu. În timp ce trecea printre următoarele mașini, în același stil ia o mână, de pe ghidon să îmi arate și o mu*e. Că, na... ce naiba mi-am permis eu să schimb banda când a apărut el, de nicăieri, considerând că "strecuratul" în viteză și slalom este un drept al lui și șoseaua a moștenit-o de la mă-sa!

Știți care e culmea? Că eu sunt șofer motor-friendly. Dintotdeauna. Dar ca să te las trebuie să te văd și să nu vii tare și nici în slalom printre benzi. Ah! Și, poate cer mult, să nu fii nesimțit! Știți, iubitul meu conduce un Harley (e și șofer) și chiar el mi-a zis: "Strecuratul ăsta să ajungi primul la semafor nu e un drept, e o toleranță a șoferului. Dacă îl respecți te respectă și îți face loc. Dacă nu, nu!"

Până la destinația de azi, în aproximativ 45 de minute în trafic, am mai văzut încă cinci motocicliști făcând la fel (am fotografiat doar doi pentru că doar atunci nu eram în mers). P.s. Am văzut și unul care mergea normal.

Suntem tare, dar tare departe de civilizație pe șosele...” a scris Sonia Simionov, pe Facebook, unde a postat și imaginile care se regăsesc în acest articol. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel