Morți la Spitalul 'Victor Babeş' în TIR-ul ATI. Anchetă luni noapte

Morți la Spitalul 'Victor Babeş' în TIR-ul ATI. Anchetă luni noapte
Morți la Spitalul 'Victor Babeş' în TIR-ul ATI. Anchetă luni noapte

Organele abilitate desfăşoară luni noaptea o anchetă la Spitalul de Boli Infecţioase şi Tropicale 'Dr. Victor Babeş' în vederea stabilirii cu exactitate a circumstanţelor producerii evenimentului în care trei pacienţi au decedat, informează unitatea medicală.

'În această seară, în jurul orei 17,00, la Unitatea Mobilă de Terapie Intensivă amplasată de DSU în curtea Spitalului de Boli Infecţioase şi Tropicale 'Dr. Victor Babeş' - operaţională începând cu data de 10.09.2020 - a avut loc o avarie ale cărei cauze sunt investigate în acest moment. Din păcate, în ciuda eforturilor personalului medical, în urma acestui eveniment nefericit au decedat trei dintre cei opt pacienţi bolnavi de COVID-19 internaţi în Unitatea Mobilă de Terapie Intensivă', potrivit unui comunicat de presă.

În ceea ce îi priveşte pe ceilalţi cinci pacienţi, patru au fost transferaţi în siguranţă la alte spitale şi unul a fost relocat în secţia principală de Terapie Intensivă a Spitalului 'Dr. Victor Babeş', precizează instituţia.

VEZI Și Cronologia de la Victor Babeș. Voiculescu, ministrul ”transparanței”, a ținut informația la secret câteva ore

'În prezent, la faţa locului se desfăşoară ancheta organelor abilitate în vederea stabilirii cu exactitate a circumstanţelor producerii tragediei, iar personalul medical şi cel auxiliar din cadrul unităţii sanitare acordă întregul sprijin pentru aflarea adevărului. Vom continua să informăm opinia publică în mod transparent privind evoluţia situaţiei, pe măsură ce amănunte suplimentare vor fi disponibile. Conducerea şi întreg personalul Spitalului de Boli Infecţioase şi Tropicale 'Dr. Victor Babeş' transmit cele mai sincere condoleanţe şi sunt alături de familiile celor decedaţi în acest tragic eveniment', transmit reprezentanţii spitalului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel