Monica Macovei își face partid: "De aici vom începe"

Fostul candidat independent la alegerile prezidențiale, Monica Macovei, a scris pe o rețea de socializare că în zilele următoare va anunța numele  partidului pe care îl construiește.

"În Bucureşti am reuşit împreună un scor de 12%. În Cluj Napoca avem 11,87%, iar în judeţ 7,74%. În Timişoara aţi votat pentru proiectul nostru 9,23%, iar în judeţul Timiş – 6,19%. În municipiul Iaşi am trecut de 10%, iar în Constanţa am avut 8,84%. În diaspora avem 15,1%. Statisticile arată că cei care m-au votat în mod covârşitor sunt tinerii între 18 şi 35 de ani şi oamenii cu studii superioare", scrie Macovei pe Facebook.

Cum au arătat exit-poll-urile de la ora 21:00 și cum arată rezultatele finale

Monica Macovei a obținut la alegerile de duminică un scor de 4,4%. Ea a dat indicii încă de duminică despre crearea unei noi formațiuni politice. Monica Macovei este europarlamentar și membru PDL.

"De aici vom începe noua construcţie, acestea sunt bazele unei construcţii funcţionale, curate, în care oamenii sunt în centru şi participă în mod real la decizie. Dacă fără structuri, bani, fără baroni am reuşit să obţinem aceste rezultate în oraşe mari, controlate de politicieni cu ştate vechi, este dovada clară că se poate. Vom anunţa deciziile privind denumirea noii construcţii în următoarele zile. Vom începe o nouă construcţie politică în jurul principiilor şi valorilor pe care le-am afirmat împreună în această campanie: dreptate, libertate, capitalism, antreprenoriat şi lege egală pentru toţi. Mesajul nostru trebuie dus mai departe în fiecare judeţ, în fiecare oraş, în fiecare comună, în fiecare sat", a mai scris Macovei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel