Monica Macovei își face partid. Calcule politice pentru 2016

Monica Macovei își face partid. Europarlamentara pleacă de la scorul de 4,46% obținut la alegerile prezidențiale 2014. 

"Am mers împreună în această campanie și am arătat că putem fi o forță de schimbare. Vă mulțumesc. Vreau să facem împreună pasul următor, pentru că transformarea României ține de noi. Dau curs solicitării voastre să ne organizăm într-o nouă construcție. Împărțim împreună aceleași valori - dreptate, justiție, demnitate, integritate -, iar acestea vor fi baza noii construcții. Tot entuziasmul din campania electorală și din ziua alegerilor trebuie organizat. Am văzut cine suntem și câți suntem. Vedem și cât de repede ne putem multiplica numărul. Suntem aproape jumătate de milion astăzi, peste un an putem fi de două ori mai mulți", a scris Monica Macovei, pe pagina sa de Facebook. 

"Suntem o FORȚĂ"

Monica Macovei a adăugat: "Programul îl avem. Este Decalogul politic în jurul căruia ne-am adunat în campania electorală și pe care îl putem îmbunătăți și extinde. Trebuie să ajungem cu programul nostru la fiecăre cetățean, trebuie să avem, la început, structuri în fiecare oraș, după care în fiecare cătun al României. Trebuie să continuăm să rostogolim bulgărele de zăpadă care s-a format și, până în 2016, putem demonstra că suntem cu adevărat o forță". 

Calcule pentru alegerile parlamentare din 2016

Europarlamentara face socoteli politice pentru alegerile parlamentare, din 2016. "Împreună cu echipa care s-a format în jurul nostru, lucrăm la noua construcție care să schimbe fața României în 2016". 

Cât despre cotele uriașe din exit-poll-uri, Monica Macovei scrie că "numărul de voturi pe care l-am avut împreună duminică ar fi dat circa 20 de deputați și circa 10 senatori la alegerile parlamentare din 2012. Rămânem împreună, noi suntem România oamenilor!". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel