EXCLUSIV  Momentul în care realizezi că ai nevoie de ajutor. Delia Nica: Tot mai multă lume ia această decizie

Delia Nica a vorbit, în cadrul emisiunii "Jungla urbană", de la DC News, despre ceea ce-i motivează sau împinge pe oameni să apeleze la un consilier pentru dezvoltarea personală. 

Delia Nica este la origine economist, însă a decis, la un moment dat, să renunţe la această carieră şi să se îndrepte spre domeniul dezvoltării personale, pentru a le putea împărtăşi celorlaţi din experienţa sa de viaţă. Aceasta a ocupat până în martie 2012 o poziție executivă în cadrul grupului Metro AG în România. Totodată, Delia Nica a mai fost și director operațiuni export-import la Mercedes Benz precum și director executiv al Asociaţiei Marilor Reţele Comerciale din România (AMRCR).

Invitata lui Liviu Harbuz la emisiunea "Jungla urbană", Delia Nica a vorbit despre momentul care declanşează în oameni nevoia, dorinţa de a apela la un consilier pentru dezvoltare personală. 

„Dacă ne dorim să ştim mai multe despre noi sau dacă dorim să ajungem la cea mai bună variantă a noastră începem să fim preocupaţi de această dezvoltare personală. Din ce în ce mai multă lume, probabil şi din pricina presiunii pe care o resimte fie acasă, fie la birou, fie printre vecini, cu soacra, cu copiii, tot mai multă lume decide să apeleze la această consiliere pentru că-şi doreşte să găsească modul de a ajunge la cea mai bună variantă a lor. Acest lucru se face fie prin studiu personal, fie prin a apela la o persoană care să-ţi poată da o perspectivă nouă asupra problemelor care te frământă”, a declarat Delia Nica. 

[…] "Însă dacă acea persoană care a venit la tine (n.r. - la un consilier pentru dezvoltarea personală) nu are dorinţa de a face o modificare reală şi a venit doar pentru că cineva i-a spus că e la modă sau că e bine să apeleze la un consilier, atunci nu poţi face foarte multe în această direcţie", a mai declarat invitata lui Liviu Harbuz la emisiunea "Jungla urbană".

URMĂREŞTE EXPLICAŢIILE DELIEI NICA, AICI:

Urmăreşte întreaga emisiune aici.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel