Moldovan (PSD Bistriţa-Năsăud): Daniel Suciu nu a solicitat sprijinul organizaţiei pentru a candida la congresul din 29 iunie

Preşedintele PSD Bistriţa-Năsăud, Radu Moldovan, a declarat joi că vicepremierul Daniel Suciu, despre care au apărut informaţii că şi-ar dori să candideze pentru funcţia de preşedinte executiv al partidului la congresul din 29 iunie, nu a solicitat în acest sens sprijinul organizaţiei judeţene, conform statutului.

'Eu nu comentez zvonuri, de regulă. Nu mi-a spus nimeni nimic, dar oricare dintre colegii mei care îşi doreşte să candideze pentru una din cele trei funcţii sunt convins că va primi sprijinul organizaţiei. Dar nu am primit nicio solicitare până la ora aceasta, că vreun coleg ar dori să candideze la congresul de săptămâna viitoare. Conform statutului, trebuie să aibă sprijinul organizaţiei', a spus Moldovan. Preşedintele PSD Bistriţa-Năsăud a adăugat că a vorbit cu Daniel Suciu ultima dată miercuri seara, dar acesta nu şi-a manifestat intenţia de a candida pentru vreo funcţie de conducere în partid.

Radu Moldovan a convocat pentru joi, la ora 17,00, o conferinţă extraordinară a PSD Bistriţa-Năsăud, în cadrul căreia vor fi desemnaţi cei 84 de delegaţi ai filialei la congresul din 29 iunie. Liderul social-democrat a precizat că pe ordinea de zi a conferinţei va fi doar punctul legat de stabilirea delegaţilor la congres, fără a se stabili vreun mandat legat de votul din 29 iunie. Întrebat dacă delegaţii vor vota la congres după propria conştiinţă, Radu Moldovan a răspuns: 'Bineînţeles că da'.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel