Modificări în circulaţia trenurilor

Compania CFR Călători informează la trenurile cu plecare din Constanţa şi Buzău şi care au ca destinaţie finala Buzău, Constanţa şi Galaţi, transportul pasagerilor se va realiza cu mijloace auto între Movila - Murgeanca şi retur, potrivit unui comunicat al CFR Călători.

În consecinţă, trenul Regio 8224 Constanta (plecare 16.08) - Feteşti (plecare 18.02) - Movila - Ţăndărei - Murgeanca - Buzău va circula până la Movila, de la Movila la Murgeanca se asigura transbordarea pasagerilor cu mijloace auto la tren pe distanţa Murgeanca - Buzău. Similar, trenul Regio 8223 Buzău (plecare 16.20) - Murgeanca - Ţăndărei - Movila - Feteşti - Constanţa va circula până la Murgeanca, de la Murgeanca la Movila se asigura transbordarea pasagerilor cu mijloace auto la tren pe distanţa Movila - Constanţa. De asemenea, trenul InterRegio 1971 Constanţa (plecare 18.35) - Feteşti (sosire 19.48) - Movila - Ţăndărei - Murgeanca - Galaţi va circula pana la Movila, de la Movila la Murgeanca se asigură transbordarea pasagerilor cu mijloace auto la tren pe distanta Murgeanca - Galaţi. Pe de altă parte, ca urmare a închiderii circulaţiei în staţia Tăndărei, trenul Regio 8036 Constanţa - Feteşti (plecare 13.24) - Ţăndărei (sosire 13.59) este anulat pe distanţa Ţăndărei - Feteşti; iar trenul Regio 8571 Ţăndărei (plecare 14.59) - Feteşti (sosire 15.34) este anulat pe întreaga distanţă.

Pasagerii care au bilete/abonamente la trenurile afectate vor primi, la cerere, contravaloarea biletelor/călătoriilor pentru parcursul neefectuat, conform Regulamentului de transport pe calea ferată, în vigoare.

Circulaţia feroviară este închisă în staţia Ţăndărei după ce două vagoane din compunerea unui tren de marfă, încărcate cu combustibil lichid, s-au răsturnat, sâmbătă dimineaţa, la intrare în staţia Ţăndărei. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel