Mitropolitului Banatului către credincioşi: Să se documenteze la Bursa de Valori

Mitropolitul Banatului,  Înalt Preasfintitul Ioan,  le-a dat un sfat credincioşilor veniţi la slujba de Florii, și anume  să cerceteze pe Internet valoarea argintului la Bursa de Valori.

"Cât ar valora azi cei 30 de arginţi pentru care a fost vândut Iisus?". Asta a vrut să ştie Mitropolitul Banatului, care i-a trimis pe credincioşi pentru răspuns la Bursa de Valori și i-a sfătuit, apoi, să mediteze la viața lor.

"Un kilogram și 350 de grame de argint. Acum vă las pe dumneavoastră să vă uitați diseară la bursa argintului, să vedeți cu cât se vinde argintul în bani. Şi astăzi mai sunt printre noi oameni care l-au vândut şi-l vând şi astăzi pe Hristos cu mai puţin de 30 de arginţi. Să ne păzească D-zeu de o astfel de tranzacţie financiară", a spus Inalt Preasfintitul Ioan, duminică, la slujba de Florii, potrivit România TV.

Citește și: SĂPTĂMÂNA PATIMILOR. Vezi ce slujbe se ţin în fiecare seară şi ce poţi face în gospodărie în Săptămâna Mare

"Vă întreb: nu cumva și noi măsurăm tot cu măsura acesata și astăzi? Oare nu ținem noi mai mult astăzi la cele de lângă casa noastră decât la Hristos? Vă rog să vă cercetați fiecare", a concluzionat Mitropolitul Banatului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel