Mită pentru permis auto: Miel, vin și țuică. Polițistul contestă legalitatea interceptărilor

examen_auto_traseu
examen_auto_traseu

Trei polițiști din județul Bistrița-Năsăud sunt cercetați pentru că în anul 2015 ar fi favorizat mai multe persoane să obțină permisul auto în mod fraudulos. Ei ar fi primit drept mită carne de miel, vin și țuică. 

Potrivit procurorilor polițistul Mihai Capotă ar fi primit, în aprilie 2015, de la o persoană un miel şi 10 litri de ţuică „pentru a determina un lucrător din cadrul SPCRPIV Bistriţa-Năsăud cu atribuţiuni de programare a probei practice de obţinere a permisului de conducere să programeze mai repede proba practică (…) precum şi pentru promovarea probei practice”.

În aceeaşi perioadă, poliţistul Capotă ar fi primit de la un alt candidat 30 de litri de vin de casă, pentru promovarea probei scrise a examenului pentru obţinerea permisului de conducere.

Conform rechizitoriului, Mihai Capotă a refuzat să dea vreo declaraţie în timpul anchetei, însă a contestat legalitatea interceptărilor.

Alături de polițistul Capotă, mai sunt cercetați alți doi oameni ai legii, după o anchetă care disjuns dintr-o anchetă pe linie forestieră. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel