Misterul cazului femeii care a fost găsită moartă pe un câmp din Petroşani. Cine este și cum ar fi decedat

Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

A fost deschisă o amplă anchetă în cazul femeii care a fost găsită moartă pe un câmp din Petroşani.

O descoperire șocantă a fost făcută pe un teren viran din Petroșani. În timp ce se plimbau, niște trecători au văzut în iarbă un cadavru aflat într-o stare avansată de putrefacție și au sunat imediat la 112.

Ajunși la fața locului, criminaliștii au luat probe de la fața locului și au încercat să afle cine este victima. Ulterior s-a stabilit că este vorba despre o femeie de 35 de ani din comuna General Berthelot. Surse Observator au spus că tânăra ar fi practicat prostituția.

"A coborât soțul din mașină și l-a întrebat pe domnul polițist ce s-a întâmplat și atunci polițistul i-a spus soțului că au găsit un cadavru care era în stare de putrefacție. Pe aici să vă spun sincer de foarte mult timp nu s-a mai circulat. Noroc cu becul vecinului că seara pe aici e întuneric beznă", a povestit o femeie pentru Antena 3 CNN.

Cauza morții femeii

În urma efectuării necropsiei cadavrului, concluziile provizorii ale medicilor legiști au indicat faptul că moartea femeii a fost violentă, cauza decesului fiind asfixierea mecanică prin sugrumare. Potrivit martorilor, femeia ar fi fost găsită dezbrăcată de la brâu în jos. Totodată, aceasta ar fi avut pe corp mai multe răni. Tocmai din acest motiv cercetările sunt continuate pentru infracțiunea de omor.

"Se fac cercetări deocamdată sub aspectul infracţiunii de ucidere din culpă. Aceasta este încadrarea iniţială pe care s-au pornit cercetările, dar poate să comporte modificări această încadrare juridică în funcție de datele care vor rezulta în urma cercetărilor", a precizat Alin Sfetcovici, procuror.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.3.1
pixel