Misterul aparițiilor Ioanei Tufaru la Antena 1, dezvăluit

După ediția din 4 februarie a Emisiunii Acces Direct, la CNA au ajuns 120 de reclamații. Le ședința de marți , Cristian Ionescu, managerul redacției care se ocupă de emisiunile Acces Direct și Un show păcătos a dat uu răspuns la întrebarea care  se afla pe buzele tuturor: ”De ce apare Ioana Tufaru la Antena 1?”.

Cristian Ionescu le-a spus membrilor CNA că Antena 1 are un contract cu Ioana Tufaru și că totul se întâmplă după un scenariu, scrie paginademedia.ro.

„Nu mai e un secret că aici dezvoltăm un scenariu. Avem o poveste care începe de anul trecut. Ioana Tufaru a venit către noi ca un personaj care se construise la o altă televiziune”, a declarat Cristian Ionescu.

Potrivit reprezentantului postului, între Ioana Tufaru și Antena Group există un contract pentru aparițiile sale la emisiunile postului. Reprezentanții departamentului juridic au precizat că acest contract a fost semnat pe 4 februarie 2013 și este valabil până pe 28 februarie 2013.

“Relația contractuală a început în iarna lui 2012. O să punem la dispoziția membrilor un model de contract. Fiecare contract are și o anexă pe care doamna Tufaru o semnează în momentul în care își dă acordul pentru ceea ce se difuzează în emisiune. Nu mai e un secret că aici dezvoltăm un scenariu. Avem o poveste care începe de anul trecut. Personajul Ioana Tufaru a venit către noi ca un personaj care se construise pe TV, e adevărat nu noi am descoperit-o ci s-a construit la o altă televiziune, și am decis să facem o poveste inspirată 80% din viața ei reală. A acceptat să joace acest personaj pentru că este o persoană dezinhibată și contractul cu noi este una dintre sursele ei de venit. Nu facem un secret din asta. Ea și mărturisește într-un fel că visul ei este să devină actriță.

„Această poveste s-a rostogolit în niște zone pe care nici noi nu le anticipam. Cineva preluat aceste imagini care, din reacția dumneavoastră, au avut un impact emoțional foarte puternic, este adevărat, dar cineva a sesizat în povestea asta o oportunitate de a ne ataca clienții de publicitate. Să facă niște asocieri care sunt oarecum forțate.”

Pentru a fi mai convingător, Cristian Ionescu a prezentat o înregistrare video în care Ioana Tufar recunoaște că totul este rol pe care îl joacă.

“Ceea ce nu știe lumea e că eu, de fapt, prin aparițiile pe care le am la Antena 1, totul este un rol jucat de mine. Un scenariu stabilit dinainte. Toate aparițiile au fost pe baza unui scenariu. E un scenariu din viața mea.

Am știut dinainte tot ce se va întâmpla. Știam că după acel material de la Acces Direct urma să mergem la un salon de înfrumusețare, să facem și lucruri mai plăcute.

Oamenii nu știu ce înțeleg sau, dacă înțeleg, esența. (…) În prinț și cerșetor, de exemplu, actorul care îl joacă pe cerșetor trebuie să trăiască printre lăzi de gunoi.

A fost un scenariu dur într-adevăr, dar am zis să facem și lucruri frumoase și urâte.

E ceva ce regreți? Nu regret nimic. Poate că lumea mă crede nebună și acesta este singurul lucru pe care-l regret, dar lumea nu știe că acesta este un rol.

Dacă te-ai mai întoarce în timp, ai mai face materialul acela? Poate că da poate că nu. Dar cred că da. Eu fac lucrurile astea foarte conștientă. Eu în momentele acelea mă cred actriță.”

În ciuda eforturilor depuse de Cristian Ionescu, membrii CNA nu s-au lăsat înduplecați și au amendat postul cu 20.000 de lei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel